Mikä Järvipäivät on?

Järvet, joet ja suot – elämäniloa, terveyttä, virkistystä ja elinvoimaa.

Maamme on tuhansien järvien maa, josta olemme ylpeitä. Mutta miten vesistöjen arvostus heijastuu jokapäiväiseen elämään ja miten se näkyy päätöksenteossa? Järvipäivät kokoaa tämän aiheen ympärille yhteiseen keskusteluun päättäjät, viranomaiset, yksityiset henkilöt ja yritysten edustajat.

Järvipäivät on tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on herättää keskustelua vesistöjemme tilasta. Järvipäivien tavoitteena on järviluonnon arvostuksen lisääminen. Vesistöt tarjoavat monia mahdollisuuksia virkistykseen sekä terveyden ja elinkeinojen edistämiseen. Tapahtumassa pureudutaan puhtaiden vesistöjemme merkitykseen niin kalastukselle, virkistykselle ja matkailulle kuin elinkeinoelämälle.

Järvipäivät 26.-28.4.2019

Seuraavat Järvipäivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa huhtikuussa 2019. Perjantaina 26.4.2019 aloitetaan kutsuvierastilaisuudella ja viikonlopun aikana Järvipäivät ovat osa laajempaa, kaikille avointa messukokonaisuutta. Järvien nykytilaa valotetaan elokuvin, esitelmin ja keskusteluin. Messuhallien lisäksi ohjelmaa järjestetään Paviljongin auditorio Wiwissä.

Järvipäivien ohjelmallinen sisältö jakaantuu neljään teemaan:

  1. Järviluonto suomalaisen identiteetin luojana sekä taiteen ja kulttuurin innoittajana
  2. Järvet, joet ja suot ihmisten elämäntavan luojana ja hyvinvoinnin lähteenä
  3. Järviemme tila ja tulevaisuus
  4. Järvien taloudellinen merkitys

Laajan ohjelman lisäksi Järvipäivien messuosastoilla tapaat järvien hyvinvoinnin kannalta tärkeitä toimijoita. Tule tutustumaan miten sinä voit vaikuttaa järvien ja jokien hyvinvointiin.

Järvipäivien kanssa samaan aikaan järjestetään Metsämme– ja Retkelle-messut sekä Wemmi-kevätmarkkinat.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Näytteilleasettajaksi Järvipäiville

Järvipäivien messuosastot on tarkoitettu kaikille yrityksille, yhteisöille tai yhdistyksille, joiden intressinä on vesistöjen hyvinvointi.

Järvipäivien osastokokonaisuus sijoittuu Metsämme- ja Retkelle-messujen väliin, jolloin aiheet tukevat parhaiten toisiaan.

Järvipäivien osastolle myydään valmiita pöytäpaikkoja. Koko alueella on matto. Paikka sisältää pöydän, taustaseinän (esim. julisteille), valon, sähkön (maks. 200 W) sekä tilan roll-upille. Valmiin osastopaikan hinta on 280,- + alv 24 %. Voit myös pyytää tarjouksen suuremmasta osastokokonaisuudesta.

Paikkamyynti:

tapahtumatuottaja
Niina Lampinen
FKS-Tapahtumat Oy
p. 043 826 7291
niina.lampinen (at) proagria.fi

Lauantaina 27.4.2019
klo 10–17

Sunnuntaina 28.4.2019
klo 10–16